Завантажити ще

На ток-шоу Суханова показали відео вбивства підлітка у київському фунікулері

На ток-шоу Суханова показали відео вбивства підлітка у київському фунікулері

В ефірі ток-шоу Олексія Суханова "Говорить вся країна” на 1+1 показали відео з камер спостереження у київському фунікулері, яке зафіксувало резонансне вбивство підлітка.  Випуск про справу Максима Матерухіна вийшов у ефір 29 квітня, у студії були присутні батьки хлопця та друзі, які були з ним у момент вбивства.

- Ми почали виходити, і я побачив, як він побіг до Максима. Взяв його обома руками і кинув на скло. Хочу зазначити, що Максим не спотикнувся, адже там не було сходів, це рівна поверхня, нападник самотужки кинув його на скло зі всією силою. Коли Максим пробив скло головою, то цей чоловік продовжував його тримати за плечі. Він хотів викинути його з вікна. В момент, коли він тримав Максима, наша подруга почала його відтягувати і тримати за капюшон, на що він сказав: я зараз вас теж тут повбиваю. Я взяв перцовий балончик і забризкав його. Як виявилось потім, коли приїхали працівники поліції, у нього при собі була зброя. Потім Максим встав, пройшов декілька кроків і впав, - кажуть друзі померлого підлітка, які були з ним у фунікулері.

На відеозаписі видно, як після зупинки фунікулера хлопець та його кривдник йдуть вниз, а не вверх разом з усіма. Судячи з відеозапису, трагедія відбулася протягом 30 секунд після зупинки фунікулера.

Новини по темі: Вбивство