Завантажити ще

Головним тренером луганської «Зорі» став ексгравець белградської «Црвени Зірки»

Головним тренером луганської «Зорі» став ексгравець белградської «Црвени Зірки»
Фото: instagram.com/lalatovic.nenad

Новим головним тренером луганської «Зорі» став ексгравець та колишній тренер ФК «Црвена Зірка» Ненад Лалатович. Про це 4 липня повідомили у фейсбуці «чорно-білих».

- Новим головним тренером луганської «Зорі» став сербський спеціаліст Ненад Лалатович! Бажаємо йому та нашій команді лише прогресу та досягнення нових висот, - йдеться у повідомленні клубу, який наразі грає у Києві.

«Зоря» пробула без головного тренера один день. 3 липня “Шахтар” оголосив, що клуб очолив екстренер “Зорі” нідерландець Патрік ван Леувен. Розіграш чемпіонату України 2022/23 “Зоря” під його головуванням закінчила на третьому місці в УПЛ та здобула путівку до кваліфікації Ліги Європи.

Новому тренеру “Зорі” Ненаду Лалатовичу 45 років, він розпочинав свою професійну кар’єру в белградському клубі «Црвена Зірка». Також він очолював клуб у сезоні 2014-2015 рр. Під його керівництвом команда посіла друге місце у чемпіонаті. Лалатович був гравцем «Шахтаря» та «Шахтаря-2» у 2003-2005 роках. У 2007-му він закінчив професійну кар’єру та став тренером. 

Також 4 липня Українська асоціація футболу підтвердила, що Руслан Ротань тренуватиме молодіжну збірну України з футболу на Олімпіаді-2024. Однак після завершення Євро-2023 команда отримає нового тренера.